Tilbud
 

Salgs- og betalingsbetingelser

 

Salgs- og leveringsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra lakshmi.no til våre kunder. For å handle på lakshmi.no, må du være fylt 18 år.

 

Salgs- og leveringsbetingelsene for lakshmi.no er kun tilgjengelig på norsk.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

 

 

Bestilling

Din bestilling er bindende når ordren din er registrert hos oss. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss på lakshmi.no eller i vår øvrige markedsføring. Når vi mottar din bestilling, vil vi automatisk sende en ordrebekreftelse til deg på e-postadressen som du har oppgitt. 

 

På lakshmi.no er vi opptatt av å gi kundene god og korrekt informasjon om alle våre produkter, men vi tar forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på lakshmi.no eller i vår markedsføring.

 

 

Utsalgspriser

Alle priser på lakshmi.no er utsalgspriser. Prisene er inkludert merverdiavgift for varer der dette er aktuelt. Totalbeløpet for kjøpet vil fremkomme før bestilling godkjennes av kunden, og inkluderer da alle utgifter i forbindelse med kjøpet, samt porto- og ekspedisjonskostnader.

 

 

Betaling

Du kan velge mellom to ulike betalingsmåter: 

VISA eller MasterCard 

 

 

Levering

Du vil normalt motta varen(e) du har bestilt på lakshmi.no innen 3-8 virkedager etter at vi har registrert din ordre. Vi har risikoen for varene inntil du mottar disse.

 

Del-levering

Er varer midlertidig utsolgt, vil vi ettersende disse så snart de er på lager. Du belastes ikke for porto og ekspedisjonsgebyr på del-leveranser.

 

Etter at du har mottatt leveransen, bør du undersøke om varene er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varene er blitt skadet under transporten, eller om varene ellers har feil eller mangler. 

 

 

Retur og reklamasjon

Har du feilbestilt varer eller angrer på din bestilling, kan du returnere varene til Lakshmi Norge. Du må selv betale returporto hvis du angrer på din bestilling. 

 

Er varen feilsendt, har fått en skade, eller du har fått varer du ikke har bestilt, vil Lakshmi Norge betale din returporto. I følge Angrerettsloven kan du returnere varene innen 14 dager.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må varen være levert oss i tilnærmet lik tilstand som du mottok den. 

Varene sendes tilbake til Lakshmi Norge, om mulig i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. 

 

Varene sender du i retur til: 

Lakshmi Norge 

Landboden 27, 5200 Os

 

 

Personvern

Lakshmi Norge har utarbeidet internkontrollsystemer og retningslinjer for behandling av personopplysninger, jfr. Personopplysningsloven. 

 

 

Salgspant og tvister

Vi har salgspant i de leverte varer inntil kjøpesummen inkludert renter og omkostninger er betalt i sin helhet. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i ditt (kjøperens) verneting, det vil normalt si i nærheten av der du bor.