Tilbud
 

Aromaterapi

AROMATERAPI


Aromaterapi er en bevisst, kontrollert og allsidig bruk av eteriske oljer for å øke velvære, gjenopprette kroppens balanse og behandle mange lidelser.

En av grunnene til at aromaterapi er så populært nå i en tid med mye stress, er den beroligende effekten av massasje i kombinasjon med velgjørende dufter.

Bygger på prinsipper og erfaringer, finpusset gjennom mange årtusener, antagelig den aller eldste form for medisin.

Det helt spesielle ved aromaterapi er at den virker på alle deler av personligheten: kropp, sjel og ånd. Den stimulerer flere sanser enn noen annen terapi: duft, smak, berøring, evt. syn (farger i behandlingsrommet) og hørsel (legende musikk).

Den eneste terapi som kombinerer "medisin" (de eteriske oljer) med berøring.

 Aromaterapi: "aroma (duft) terapi (behandling)", plantens duftbærende emner, som også inneholder deres mest vitale og medisinsk virksomme stoffer, brukt på forskjellige måter i terapi.

Aromaterapi er en kunst, en inspirerende del av dagliglivet og en helbredende naturmedisin metode. Stikk i strid med vår nordeuropeiske trang til klare skillelinjer, unndrar den seg klassifiseringer, like eterisk og var i sin natur som blomstenes skjønnhet og deres lette duft, som minner oss om det gode og lyse i en dyster problemfylt verden. Kanskje ikke rart at den er den moderne naturterapi som er i raskest vekst.

Aromaterapi omfatter også medisin, kosmetisk behandling, sykepleie, psykoterapi, luktesans / duft / hjerteforskning, kjemi (biokjemi), botanikk, og inngående kjennskap til planteverdenen, dyrkingsformer, fremstillingsmetoder og parfyme.

Men kjernen i det hele er: Eteriske oljer.